Jsme bezobalový prodej v Olomouci. Zboží nezasíláme, e-shop umožňuje pouze osobní odběr. Děkujeme za pochopení :-)

Sodium coco sulfate

Novinka
Neohodnoceno
1 323 Kč / kg 1 093,39 Kč bez DPH
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Počet nemusí být celé číslo. Můžete zadat např. 0,008 (tj. 8 g), nebo 0,250 (tj. 250 g), nebo 1,75 (tj. 1750 g).

Povrchově aktivní látka, zásadní surovina pro výrobu šamponů. Jeho vynikající pěnivost je velmi příjemná a umožňuje začlenění rostlinných olejů nebo másla. Sodium coco sulfát je přírodní alternativa k natrium-lauryl-sulfátu a je méně dráždivý. Snáší vysoký podíl másla nebo oleje ve vzorcích.

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Účinný tenzid, povrchově aktivní látka
 
Upozornění:
  • Uchovávejte mimo dosah dětí, nepolykat, vyhněte se kontaktu s očima.
  • Potenciálně dráždí dýchací ústrojí  (když je ve formě prášku) a kůže, během manipulace používejte rukavice a  brýle.
  • Hotový šampon může mírně šťípat do očí.. V případě kontaktu s očima, důkladně opláchněte čistou vodou. Nedoporučuje se do produktů pro děti.
  • Sodný coco sulfát může být nepříjemný pro některé lidi. Měli by se mu vyhnout zejména lidi citlivý na natrium-lauryl-sulfát. Otestujte své produkty na malé ploše pokožky před použitím.
 
Vlastnosti:
  • povrchově aktivní v pevném stavu - pro výrobu pevných šamponů
  • velmi dobře pění
  • dobře myje
 
Rozpustnost: rozpustný v horké vodě
Dávkování: 10 až 90% celkové hmotnosti přípravku
Země původu: EU (Německo)

 

Složení: sulfatované deriváty mastných kyselin kokosového oleje

INCI: Sodium coco sulfate (H302 Zdraví škodlivý při požití. H315 Drážní kůži. H318 Způsobuje vážné poškození očí. H400 Vysoce toxický pro vodní organismy. H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.) Surovina pro výrobu kosmetiky.